KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Logopedia

 

 Drogie Dzieci i Rodzice!!!

Nadszedł nietypowy i dotąd niespotykany czas. Ponieważ długa przerwa w terapii logopedycznej to ogromna strata dla dziecka.
W porozumieniu z dyrekcją przedszkola proponuję( darmowe ) spotkania na skypie. Wszystkich chętnych proszę o kontakt telefoniczny, uzgodnimy indywidualnie dogodny dla dziecka i Państwa termin. Pozdrawiam i czekam na kontakt.

Monika Grzegorowska- logopeda tel : 602285227

 

Zachęcam do zrobienia następujących ćwiczeń:

łamacze języka - 17.06

Gimnastyka, ćwiczenia i zabawy logopedyczne - 28.05

Zabawy logopedyczne - 21.05

ćwiczenia logopedyczne - 12.05

Gimnastyka Buzi i języka - 30.04

Gimnastyka buzi i języka

 

https://view.genial.ly/5e89004559ee3c0df4147ba2/vertical-infographic-timeline-rozwijanie-mowy-dziecka

 

Zajęcia z logopedii prowadzone są przez:

Monikę  Grzegorowską - dla dzieci zakwalifikowanych przez specjalistę