KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Krasnoludki

Grupa dzieci 6-letnich

 Nauczycielki:
 Anna Kawka, Małgorzata Mielczarek

 


Drodzy Rodzice i Dzieci !

W dniu 11 lutego 2021 roku odbędzie się w każdej grupie BAL MASKOWY

Prosimy rodziców o wykonanie wspólnie z dziećmi maski karnawałowej przeznaczonej na bal.

Prosimy również o NIE PRZEBIERANIE dzieci w stroje karnawałowe.

 


Uwaga Rodzice !!!!!!

 

INFORMUJEMY,ŻE  W DNIU 28 GRUDNIA 2020r. (poniedziałek)   NIE BĘDZIE ZAJĘĆ
Z PIŁKĄ  „DRUŻYNY KANGURKA „


WITAMY W NOWYM ROKU SZKOLNYM

https://www.youtube.com/watch?v=h9wMpq8kqkA

https://www.youtube.com/watch?v=kRJFN6V7TB4

 

 


Zabawa muzyczno-ruchowa dla grupy "Krasnoludki"

https://www.youtube.com/watch?v=TFh2hW0KEmc 


PRZEDSZKOLIADA.PL

DRODZY RODZICE

INFORMUJEMY, ŻE OD 7 GRUDNIA 2020r, ZAJĘCIA  „DRUŻYNY KANGURA”
W MIEJSKIM PRZEDSZKOLU NR 6 W ZGIERZU   ODBYWAĆ SIĘ BĘDĄ  TYLKO W PONIEDZIAŁEK
WEDŁUG HARMONOGRAMU:

                                                                                                                

                                                                                    14.30- 15.00 – SŁONECZKA

                                                                                    15.00 - 15.30 –  WIEWIÓRKI    +   BIEDRONKI

                                                                                    15.30 – 16.00 –   ZAJĄCZKI

                                                                                    16.00 – 16.30 -     KRASNALE

 

Laureaci konkursu plastycznego

Rada Osiedla Stare Miasto w Zgierzu przekazała dzieciom z grupy Krasnale dyplomy i nagrody za udział w konkursie plastycznym Złota jesień na Starym Mieście. Gratuluję...

Mikołaj z prezentami odwiedził dzieci z grupy Krasnale.

Mikołaj z prezentami odwiedził dzieci z grupy Krasnale....

Kartka dla seniora

W MAŁYM CZŁOWIEKU, WIELKIE SERCE. DZIECI WYKONAŁY ŚWIĄTECZNE PREZENTY DLA WETERANÓW , PODOPIECZNYCH DPS I MEDYKOW....

Mikołajki

04.12.2020
Mikołajki

Mikołajki

04.12.2020

Mikołaj odwiedził dzieci z grupy "Krasnale" z okazji Mikołajek....

Zabawy na zajęciach rytmiki

Tak się bawią i uczą Krasnale na zajęciach rytmiki....